Rólunk

Park és Kertépítő Centrum Pécs Park és Kertépítő Centrum Pécs Park és Kertépítő Centrum Pécs Park és Kertépítő Centrum Pécs Park és Kertépítő Centrum Pécs Park és Kertépítő Centrum Pécs Park és Kertépítő Centrum Pécs

ÚJDONSÁG A SAJÁT GYÁRTÁSÚ TÜV MINŐSÍTETT PELE JÁTSZÓTEREK,EGYSZERŰ, PRAKTIKUS. KÖZTERÜLETRE ÉS MAGÁNHÁZAKBA EGYARÁNT.

Az alábbi kerti játszóterek forgalmazásával foglalkozunk: Saját Gyártású Pele Kültéri játékok valamint külföldi partnere játékeszközeönek forgalmazása- Jungle Gym,Eibe kerti játékok.

 Ezek a  gyerek játszóterek bővíthetők illetve lehet többféle kiegészítőt is kapni hozzájuk, így ha elsőre nem akarunk nagyobb összeget költeni, először beruházhatunk egy olcsóbb, alap kerti fajáték vásárlásába, majd apránként is bővíthetjük játékelemekkel. Ilyen elemek lehetnek: kötéllétra, mászófal, virágtelefon, hinta modul, híd modul, kormánykerék, távcső, felhúzható vödör stb.

 

EU minősített, köztéri játék gyerekeknek

Az általunk forgalmazott közterületi játékok, közterületi játszóterek tervezése és kivitelezése a biztonság, a megbízhatóság és az esztétikus megjelenés követelményeinek betartásával történik. A közterületi, EU minősített játszótér megfelel a játszótéri eszközök MSZ-EN 1176-os szabványnak, melyről természetesen minőségi tanúsítványt adunk.

A közterületi játszóterek felületkezelésre csak engedélyezett, a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő anyagokat használunk! Az ország egész területén vállaljuk bölcsődei játszóterek, óvodai játszótér, iskolai gyerekjátékok és közterületi játszóterek tervezését, építését és teljes körű kivitelezését. A szerkezeti elemek: mászóka, állvány, emelvény, csúszda és hinta elemek egymással összeépíthetők, kombinálhatók. Nemcsak a a weboldalon szereplő külterületi játszótér elkészítését vállaljuk, hanem egyéni elképzelések alapján is megvalósítunk közterületi és magáncélú játszótér építést.

Kérheti egyedi, névre szóló játszótér kivitelezését is, mely egy életre szóló élményt ad gyermekének!

 

Cégünk 10 éve foglalkozik játszóterek GYÁRTÁSÁVAL

„Pele Peti-Pele Panni” JÁTÉKCSALÁD

SAJÁT TERMÉKEINK

„Pele Peti-Pele Panni” JÁTÉKCSALÁD

Saját tervezésű és kivitelezésű kerti játékok.

Kerti játékaink választéka:

  1. Sztenderd méretűek,
  2. Egyéni elképzelések megvalósítása

Gyártjuk:

Közterületekre, Óvodák, Iskolák, Hotelek-Vendégházak, Vendéglátó helyek valamint Magánszemélyek részére.

Forgalmazzuk továbbá:

  • külföldi partnerek termékeit: Jungel Gym, Eibe.

Egyéb kerti játék szolgáltatásaink:

  • Ütéscsillapító talajok komplett tervezése és kivitelezése.
  • Cégünk munkatársa rendelkezik „Játszótér üzemeltető” vizsgával, így vállaljuk a TÜV minősítések intézését a kerti játékok üzembe helyezése előtt, a már meglévő játszóeszközök felmérését, szabványosítását.
  • Játszóeszközök karbantartása

Kiváló referenciákkal, képesítésekkel, tanácsadással állunk rendelkezésére!